Ni citer last Friday....sebelum cuti Hari Raya Aidil Adha....

Aku kuar makan ngan Puan AKPK....mmg ari ni aku makan banyak...mak yong ni pun tak sound aku suh berhenti makan....so, masa nak balik aku terpandang 'Lempeng Pisang"...terus la 'Yus, nak beli Lempeng bleh" hikhik aku dapat beli, tp sekeping je, sbb makanan ni lagi laris dari Pisang Goreng...sampai kat opis aku teringat nak share ngan 2 orang budak kecik kat opis aku...malas nak cakap lebih laaa kang bising lak depa...sebab ada sekeping so aku tak leh ajak satu floor...kang aku gak yg kena hehehehee.....tengah2 sorang budak ni makan, tetiba aku tgk muka dia dah sama ngan lempeng tu..ape lagi aku pun ada idea laaa....



Betui tak sama??? ngan daun pisang tu lagi la sama kih kih kih...


Cuba tengok yang ni...lagi sama kan??? Comot nyerr ngan lempeng pun iras2 kan...hahahahahahaa.....


Hahahahahaaaaa....suka aku suka.....


Tapi sebenor nyer aku bukan nak samakan muka dia ngan Lempeng Pisang...tapi aku teringat kata2 seseorang...."Kalau kite tengah makan n teringatkan orang tu, maka mmg rezeki orang tu...." so, aku mmg teringat kat dia masa aku nak beli Lempeng Pisang....tu yang aku kata muka dia sama ngan lempeng tu sebenar nyer :)

4 Lovely Comments:

  1. mokcu says:

    weng!!!!!
    eiii sj nk cari pasal la dia ni!
    sepuk baru tau!!!
    nasib baik comel tau...

  1. NanaMacho says:

    aku dah agak dahhhh...
    sekali dapat capak ayat tak hingat!!!
    siap puji diri sendiri tu hahahahaaaaaa

  1. mokcu says:

    mestila...
    akk y xingt dunia tau...
    nk kutuk org je kejenye!

  1. NanaMacho says:

    bukan kutuk....sakat je
    kira ok tau dari buli :))

Hi There....

Everyone has his/her day and some days last longer than others and here's my stories.....

WELCOME n ENJOY UrSelf! :)

My Followers

CBox