14075.jpg

Buat semua yang mengenali diri ini....

"MAAF DI POHON ATAS SEGALA SALAH & SILAP YANG TELAH DILAKUKAN...."



Eppy B'day 2 U.......Eppy B'day 2 U.......
Eppy B'day to Abg BUCHUKKKKK.......
Eppy B'day 2 U.......

Tadaaaaaaa......

"Abg....Eppy B'Day! Abg dah tua tau dah 38 tahun"....hubby buchuk ku wat muka pelik...aikkkk....selalu muka terkejut tahun ni muka pelik lakkk...."Ari ni bape hb??? Dah 13 keeee???"...cehhh wat tanya plak, tp bile tgk muka dia mmg muka tgh blurrr...."Yelah bang....skang jam 12.02 minit, dah masuk 13 Nov dah...abg dah 38 tau" aku sengih ...."La ye ke..." pastu pandang muka aku sambil sengih2.....

"Tahun ni hadiah lambat tau...saya kasi kek comei ni je"....satu das muahhh ku beri di pipi nyerrr...ngehhhhhh....dia senyum je laaaa...."Cepat2 make a wish, nnt lilin cair, tapi cakap kuat2 tau tahun ni...nak dengar haaa" seben ku pun dengan cepat mengeluarkan ayat "Saya doa semoga tahun ni business saya meletup" pastu dia pejam mata sekejap mgkn niat dalam ati ke ape ke...pastu dia pun tiup lilin...tarak wish untuk aku ke tak patut, tak patut....tiba2 cup...aku kena cium "TQ ye Sayang".... terus aku ngehhh ngehh ngehhh.....tak wish pun takpe hehehehee
"Tapi kan bang, kek ni saya tak beli tau....tadi Wan Su kata dia 'sedekah' kat abg semperna b'day abg, nak bayar dia tak nak...kalau bayar pun 2 ari lagi baru saya kasi duit" beriya2 aku cerita...."Awak ni sian Wan tau, dia business"....."Tau, tapi Wan yg tak nak, dia kata takpe...kite ikhlas....lagi pun kek tu dah wat 3, 4 ari lepas dah tak fresh....tak syok nak juai2 ni...." tambahku lagi....."Oh ye ke....cakap kat Wan tima kaceh yee...byk sgt kek ni, kena abiskan ke??"....."Tak la...makan yg larat je laaa....Wan kata kalau tak abis buang je, malu dia sbb kek tu tak sedap sgt macam masa baru buat.....dia suh tunggu esok je sbb nak wat kek baru, tapi saya nak gak malam ni" Seben aku senyum je laaa....untuk mengabadikan kek hadiah dari Wan ni, maka gambo pun di ambil.....


Ni la cup cake ilham dari Wan, tak sampai 15 minit siap......








Make a wish please...


Nie aksi tak tahan....bukan main lagi lidah nyer tu....ada lagi dasat tapi untuk koleksi sendiri sahaja...beriya dia makan cup cake Wan....so Wan jgn risau...sedap!!!


Ni je yang tinggal....tak larat nak makan dahh...cream kek ni superrrrrrbbbbbbbb....


Sempena B'Day ni aku request Roti Nan Bawang Putih ngan Tandoori je....cukup la tu...
dah la makan after midnite...sowey ye cikgu siber n Puan AKPK..
terlanggar pantang u all ari ni hehehehe

Last pic ni dirakamkan semasa B'Day Boy, ehhh boy kee???, baikkk nyer tido...bangun Yanggggg....satu yg muskil tu selimut tu selimut aku leh bungkus dia lakkk padahal selimut dia warna biru...so gambo ni membuktikan abg suka curik selimut saya pastu tak mengaku...nah amikkkk!!!! bukti tau...heeeeeheeeeeeeee


tengok la tido mengalahkan baby...siap ampu muka.....
LUV U SO MUCH! :)


Hari ni patut nyer menjadi hari best aku, sbb aku 1st time dapat celebrate b'day hubby ngan kadar yg sederhana.....kat ofc pun aku dah plan baikk nyer nak buat macam2 benda (official & personal)...

Tup tup ada satu "peristiwa" yg membuatkan aku rasa seperti macam nak maki! nak bunuh! nak terajang! dan macam2 lagi yang aku nak laaaaa....

Walaupun aku poyo2 cakap 15 Things About Me smlm..konon nyer nak jadi baik skit laaaa....tapi ati aku mmg tgh panas n membara sbb "peristiwa' ni!!!!! So aku mohon sgt korang tak terkejut badak la ngan aku ari ni.....cuma aku nak sgt melepaskan marah aku kat cni walaupun dalam ayat yg korang tak sure ape perkataan aku nak cakap....

Utk 'ko' yg spoil my day....



*^#$^&*()()*&$##$@$%^*(*(*&*^%%%^$$%
#$^())_$&^%%)_)&%&^bjkhuk$&^*(*(
mbj%^(*kluy%$ro)_(*%^#%^ghuy&io^&*%%*i
()&^%^&^$$%#ghjuiyi*&^&*&^%^*(&*(yjui^&*%&^
hioyi^%^$&^*&)(iouu%%^##$&^*&*(&*&&**%&*
*(&*&^jkty$%^()()_hjh%(
huiyuit&*^&*%^(&()_&%$%$&^%&*&yh
*(&*7656%^&**()#$)_*&.......

Baru aku rasa sikit redha, walau hakikat nyer aku rasa nak pergi campak je kat muka 'ko'!!!!

Bagi yg tau...tks la sbb kowang aku jadi slow down skit...
Bagi yg tak tau...aku malas nak cite...cuma TQVM sebab baca walaupun kowang mesti nak tau, tapi aku tetap tak nak bgtau.....

Bagi yg tau...aku berjuang macam nak mampus dari kui 10.45am- 3.30pm tadi....pecah rekod yg sebelum2 ni mesti ambil masa 1 hari (kalau dapat laaaa)....dasatkan penangan marah!!!!




Ok...sebab aku kena perli tak hingattt nyer ngan cikgu siber aku, so, aku amik 5 minit je nak wat....paste instruction n as usual membebel skit n tgh2 aku bekerja ada sorang mamat yg suka mengutuk aku tiba2 amik pic aku...esok aku publish citer dia ngan sahabat baik nyerr bertajuk:
"Hantu kowang 'NATES'....HP canggih aku pun jadi bahan yeeeee"

Ini arahan cikgu siber:

1. Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.
2. Don't change your clothes, don't fix your hair... just take a picture.
3. Post that picture with NO editing.
4. Post these instructions with your picture.
5. Tag 10 people to do this.


Ok aku upload gambo yg NATES tu amik ye....malas dah aku nak pose, sbb ni lagi real tarak pose cun2, tarak amik 10x, KOMPOM tarak edit nyerr....kejap yeee...taraaaaa



Pic ni membuktikan walau aku tarak bos, cumer ada bos "pangku" sajeeeee...tapi aku still menjalankan keje sebaik mungkin, ada skit la main2...biasa la tarak bos depan mata...salah satu tugas aku, nak tak nak mesti angkat tipon....so kowang nak kata aku bergayut pun kata laaa...dah mmg keje aku....JGN JELESSSS....aku tau cikgu siber aku sah2 tak jeles sbb dia sama je job ngan aku seperti di atas tu...

Emmm sebelum abiskan skool work ni, aku nak kowang pandang "tin" kat jambangan bunga yg dah 3 thn tak ganti, lokasi di belakang aku tu.....zoommmm cepat!!!! kowang tau tak tin ape tu??? tu la tin biskut "Traditional White Chocolate & Rasberry Cookies" brand CRABTREE & EVELYN....sedappp woooo rasa dia ada herbs lagiiii...ape lagi cikgu siber jom piii "One Utama" beli cookies tu hehehehee

Aku boleh tag....WanSu ngan Amal je tak cukup 10 huhuuu






AKu terbaca blog KAHUNA ni dari cikgu siber aku....so banyak laaa cite2 dia yg mampu wat aku tergelak2 sakit poyot...cuba kowang baca ni...ada lagi yg kelakau

Air Yang Tenang Jangan Disangka Tiada Ikan Arapaima Gigas

Sedang menikmati Coke Zero sambil berjalan ke Chakra, sebuah pusat sosial yang terkenal kat sini. Ada majlis tarian yang dianjurkan di bawah preteks integrasi pelajar. Tibe-tibe disapa dari belakang oleh seorang mamat bernama Sammi, sudah tentunye bukan nama sebenar.

"Eh, ko yang nyanyi masa malam konsert tu kan? " Kata beliau dengan penuh halitosis, hasil karya sebotol tequila di tangan beliau. "Ye.." jawabku ringkas sebab/sambil terpaksa melakukan apnea. Cilake mamat ni mulut bau hanjing. "Sedap la suara kau, aku suke.." kate beliau lagi dengan excited, yang menyebabkan aku excited untuk menerajang beliau sekuat hati sehingga beliau terpelanting ke dalam kilang Listerine seterusnya membaiki bau mulut beliau yang kian mengeruh.

Aku tak pasti bagaimana nak respon. Soalan cepumas : Bagaimana kite nak respon terhadap satu pujian sekirenye orang yang memuji adalah seseorang yang tiada kelebihan fizikal mahupon batiniah? Takkan nak cakap, "Alah awak ni ade-ade je. Suara awak pon ape kurangnye" sambil menampar manja bahu beliau. Nanti nampak sangat tak jujur. Akhirnye aku cakap, "Terima kasih. Aku suke jaket kulit kau." Tetapi tidak bau mulut kau".

"Boleh tak aku nak mintak kau buat satu bende?" tanye beliau. Ni mesti nak suruh aku nyanyi, ni mesti nak suruh aku nyanyi, ni mesti nak suruh aku nyanyi.

"Boleh tak kau nyanyi satu lagu untuk aku?" Kan aku dah cakap, die nak suruh aku nyanyi. Aku dah agak dah. "Kau gak agu gagi lagu ape?" kateku dalam keadaan menahan nafas. Kalau aku tak tahan nafas, ayat tersebut akan berbunyi "kau nak aku nyanyi lagu ape?". Melihat muke dan gaya beliau, aku rase mesti die nak aku nyanyi lagu Stairway To Heaven oleh Led Zeppelin, atau Blood Drunk oleh Children Of Bodom, atau paling kurang ape-ape lagu Metallica.

"Aku nak ko nyanyi lagu ......... Overprotected dari Britney Spears. Boleh?" Kemudian aku pun mati akibat kekejangan otot perut kerana ketawa tanpa henti selama 3 jam, dan sekarang aku sedang update blog dari syurga.



Adoiiii aiiii...
cikgu siber aku ni mesti tak leh lepaskan aku pulak2 tang jawapan berani mati huhuhuuuuuuu..... dah la dia tagged aku, siap sound "ko buat tau!!!" aduiiii

Emmm ok la aku jawap "15 things about me"....nak BM ke BI??? kasi BM laaa kang BI aku wat ayat skema lakkkk...kowang gak meluat, serupa ayat buku seklah menengah jeww....heheheheheheeee...lain tahun aku belaja Mandarin lak, anak WanSu kata "nanti Kakak ajar Auntie Nana laa...tp gigi tu kena patahkan dulu" huhuuuuu...ape kena mengena gigi ngan Mandarin ekkkk??? Lain tajuk aku cite hal aku ngan anak2 WanSu ni lak yeeee...kelakau serammm huhuuuu...

15 Things About Me....atau dikenali ngan 15 Perkara Tentang Saya huhuuuuu


1. Aku ni memang suka "Pot Pet"....asal aku bukak mata je aku akan bercakap, asal aku pejam mata je baru aku tak bercakap heheehheheeee...sampai tahap seben aku cakap aku slalu ngigau, tapi aku tak caya lgsg sbb sepanjang aku tido ngan ibu aku sebelum kawen (alamak kantoiii hehehe) tak penah pun ibu kata aku ngigau...ni mesti kes nak ngenakan aku la tu.....nak bagi aku pot pet mempertahankan diri la tu..elleh tauu dahh...so, kawan2 sumer...kowang leh tau, kalau tetiba aku tak cakap ngan kowang ke, kurang bercakap ke @ diam diri, haaa berhati2 laaa...sah2 aku tgh sakit jiwa ngan "org itu" atau dlm proses nak ignore "org itu" dalam idup aku....senang gile nak judge aku kan??? so, watch out...kalau tetiba aku kurang berkomunikasi ngan kowang tu, hati2 laaaaaa, pandai2 la pujuk aku ke ape keee...aku dah bgtau awal2 ni hehehehe

2. Lahir di bawah naungan Pisces (aku tak percaya ngan bintang2 kejora ni tp macam sama lakkk sop sop) aku mmg t'sgt2 sensitif n emosional...lagi aku tmbh umur lagi aku makin2 sensitipp n emo...emmmm...kekdg benda kecik...tp selalu nyer dari kecik2 yg org perlekehkan aku tup tup jadi besau...so jgn la marah aku kalau aku ngadu, aku tgh sensitip n emo, mesti lama2 jadi besau..cuma kalau terlalu kecik, aku tak la heran sgt....aku kengkadang lemas ngan sikap aku ni tapi aku manusia biasa, aku mampu berdoa n berusaha je, tp setakat ni macam tak membuahkan hasil lakkk...

3. Aku mmg garang....ada org kata aku tak garang tp tegas...aku pun tak sure mane satu, aku layan je ape org kata....tp aku perasan laaaa aku nmpak garang+tegas, kengkadang aku senyum pun org kata nmpk ketegasan..ahh sudahhh, nak senyum macam ne ni....disebabkan dua2 ni aku penah digelar "Bawang Merah versi Indon" oleh sepupu kecik aku (masa tu dia umur 3 tahun), sampai dia takut rupanya nak pandang ape lagi bercakap ngan aku huh sadisss...sehingga la pd 1 mlm tu aku story cito antu kat diorang adik badik, baru laa dia beria peluk aku & gelaran ni pun keluar dari mulut dia..."Bena takut ngan kak Nana, sebab macam Bawang Merah" hukhuk nasib bukan "Rita Sumanto" mak tiri dalam cite tu gak la....anak2 buah aku mmg kompom takut ngan aku, sehingga aku dijadikan icon oleh mak2 dorang selaku kakak2 aku, sebagai cara untuk menjadikan anak2 dorang rajin dalam hal2 akademik/sosial life....ayat mereka "Takpe2....cakap ngan Mak Su...tau la nasib kowang"....huuuuuu dah serupa mak tiri dah aku ni....yg paling aku terkejut tu anak buah aku yg 10 dan 4 tahun, menyakat adik dorang 2 tahun yang nak usik HP buruk aku "usik..usik...nanti Kakak cakap kat Mak Su, cuba tgk Mak Su tuuu..muka dia dah macam rimau, dia tau kang abisss laaaa Adik Wani"...tetiba aku dgr Wani melalak tak hingat...tak pasal2 aku yg kena pujuk sbb sian dia takut kat aku...antuuuu nyer budak2!!

4. Aku ni mudah mesra...orang aku tak kenai pun dalam seminit aku leh mesra macam kenai 10 tahun, tak kira jantina n umur....tu pasal aku mudah nak baik ngan hampir sumer mak ayah kawan2 aku yg kenai...baru sekali aku jumpa mesti ada statement "Lama tak dgr suara Mai/Nana...dia tak nak dtg sini ke"...sampai ke tahap aku dah kumpul 3 orang Mak Mertua tak jadik n 1 Bapak Mertua tak jadik...rupa2 nyer ada tg berkenan nak wat aku menantu tapi aku tak nak laaaaa...anak dorang macam kanak2 ribena nak match ngan aku...pulak2 masa aku dah falling in luv ngan seben aku yg aku sayang giler babas ni wwuuuuuuuuu.......tp best wooooo....mesti dapat special treatment nyer...bapak mertua tak jadi ni lagi haru....direct tny mak aku masa tu aku dah nak nikah dah :)) mak aku cakap dah lambat....disebabkan mesra alam ni la aku jadik calon menantu ramai org hahahahaha

5. Straight 2 the Point "S2TP".....seram kan...yelah kalau dah garang+tegas mesti penyudah nyer "S2TP".....aku kalau tak puas ati ngan org, tak kira laaa bos aku ke, kawan2 ke, org tua ke muda ke mmg kena!!! aku benci org cakap belakang n berani belakang jeeee.....cuma skang ni aku kawal, atas nasihat kawan2...bile pk2 balik byk buruk nyer sbb sifat manusia tak suka ditegur..pulak2 kalau lagi tua dari kiteee..kecuali mak aku, satu sikap mak aku, dia terima kalau anak2 dia "S2TP" kat dia, walaupun muka dia kekdg terkelat la gakk sbb tak sangka kena!! tapi as anak dlm pada sound tu mesti cepat2 minta maaf, tp aku selalu minta maaf dulu pastu amikk ko..aku mmg jahat kowang jgn ikut....kat seben pun aku dah test ari tu, hangin satu badan la dia, berkerut2 muka dia tahan marah.....tp sorry2 tu aku cakap awal2 laa macam aku wat kat ibu...bygkan kalau dua2 hamba Allah yg jadi penjaga aku ni pun aku berani "S2TP", setakat kawan2, bos2 and anak2 emmmmm celah gigi aku jeeee....tapi aku cuba sedaya upaya buang "S2TP" aku ni sbb aku malas dah nakk amik port hal org, lantak la dorang tersungkur ke nak terterap ke...SENDIRI MAU INGAT, skang nak belajo jadik hipokrit skit huuuuuu...

6. Terlalu pikir masalah!!! aku selalu di pot pet oleh org sekeliling pasai perangai aku yg 1 ni...macam ne ekkk tak nak pk?? nak sopping duit tak penah terlebih, nak g jalan2 aku bz org lain pun bz....last2 aku lepak umah...pk gak laaa...kat opis pun duduk sorang2...pk lagiiii...tapi cikgu siber n cikgu AKPK aku selalu paksa aku wat "ntah apa2 ntah" utk aku tak pikir masalah....ehhh ehhh mengata kowang, tanpa kowang lagi aku akan terus b'pk ntah ape2 ntah....tapi kalau dorang nak belanja sopping lagi best!

7. Tabiat kelakar aku dari kecik adalah 'Makan Magazine'....pelik takk??? aku bukan makan kertas daaaa...aku suka kumpul keratan2 makanan dari segala sumber yg aku jumpa n simpan dlm laci....bile aku teringin nak makan benda best2 aku akan cari dan aksi makan menggunakan tangan aku lakukan atas gambo makanan tu...HUDUHHH kan perangai aku...tapi bila aku dah sekolah menengah aku slow2 buang sbb aku sedar buruk betuiii perangai aku tu...tp once a while (skang ni laaa) aku macam dah nak mula habit kecik aku ni...bukan ape, dari aku makan betui2 baik aku makan olok2 kurang2 aku tak membesauu lagi

8. Aku tak leh tengok cite sedih...tak kira cite melayu ke ape2 ke asal ada part yg sedih aku mesti nangis...kekadang pelakun tu lum nangis, kau yg start dulu..sampai tahap aku tgk cite tentera ke, cite kartun pun aku akan nangis...seben aku penah geleng kepala bile aku nangis tgk cite "Babe", cite khinzir terpisah dari keluarga hukhuk katanya "Babi punye cite pun awak leh nangis Yang..biar betui!!"...dan setiap kali ada part2 sedih mesti seben atau anak2 buah aku akan pandang muka aku.....pastu aku akan dikutuk dengan teruk...

9. Zaman aku kecik, aku mmg tak suka pakai baju....bagi aku badan aku penuh pasir kalau pakai baju...sampai tahap ibu pernah dipelawa oleh seorang hamba Allah untuk sponsor sehelai baju pada aku, dia ingat ibu tarak duit..punya la ibu kontrol cun sampai tunjuk baju yg tertera lambang "Lady Bird", 'Kiko" sebagai bukti dia ada duit la nak beli baju siap berjenama lagi tp aku yg tak nak pakai hahahahahahaaa...aku nyer teruk tak pakai baju ni tak kira la kat mana2 laaa hatta dalam bas awam pun....dah masuk darjah 1 baru aku pakai baju sebab kena paksa, tapi masuk je umah, spender balik beb....tapi bile dah akil baligh, aku malu gile kalau pakai baju nampak dada, nampak pusat sbb aku dah puas seksi kot hahahahaa.....kat dalam umah lain kes rrrr....

10. Tanpaku sedari, aku rupanya suka buli org.....kalau aku kata 'A', aku akan cuba pengaruh org ikut 'A' gak, tapi dengan killing me softly....dan bila aku tny pada mangsa aku, aku ni buli ko ke?? baru la memasing ngaku haah aku buli dowang..sampai ada yg kata depa tak berani lawan sbb aku buli cara baikkkk...ada yg kata sampai mati pun takkan lupa aku suka buli depa....tapi selected je yg jadi mangsa aku ni...bukan semua org, selalu nyer org2 ni akan rapat giler ngan aku, so rela dibuli la tu hahahahaa....yang paling hampeh, kucing pun aku buli...setakat kena tepuk dan cubit tu dah biasa sgt dahhh haaaaaaa....aku suka aku suka...di sini aku amik kesempatan untuk meminta maaf kepada semua yg penah menjadi mangsa aku, yg sampai skang pun masih dibuli, SOWEY beb....

11. Fotographer tak bertauliah...aku ni pantang nampak kamera...nafsu aku membuak2...dan dgn slumber nyer aku gi amik kamera tu n klik2 gambo org.....ada yg sedar ngan perangai aku tu, awal2 dah booking aku laaaa jadik papa razzi, yg mana tak perasan tu, "meh la kamera, Nana amikkan yeee"...pastu aku akan buat kamera tu macam aku yg punya hahahahahaa tapi pelik gak apsai aku tak gi beli je kamera sendiri kan senang....sengal gak aku ni...uisskkk2 kena beli ni....

12. Aku tak leh hidup dalam keadaan sunyi dan sepi.....so aku akan pastikan mesti ada muzik di mana-mana...kalau aku tgk TV baru aku switch off muzik2 tu....aku leh layan hampir semua jenis muzik, cuma tang2 trash and heavy metal je ada selected lagu leh masukkk ngan jiwa aku sebab aku tak suka muzik yang terlalu bingit, rasa gegar otak...kalau nak koleksi lagu2, bleh cari aku...kalau aku tarak lagu kowang minta tu, aku akan rasa "alahaiiiii...macam ne leh miss lak ni"

13. Dendam kesumat...aku akan simpan rasa dendam tu dalam diri n tunggu masa utk aku padankan org itewww, SIAP LAAA!!! aku pulang cara baikkk jer....selalu nyer org tu tak tau aku penah dendam pun kecuali aku gi gatai cakap aku "ko tunggu hari ko"...perghhhhh jahat jahat aku ni...

14. Aku akan malu gile nak minta maaf ngan budak2 dan leh nangis kalau org dtg minta maaf....emmmm....mmg aku rasa macam nak serkup pasu bunga kat kepala aku bile minta maaf ngan budak2 bawah dari umur aku...pulak2 budak kecikkk huuuu...berpeluh2 aku pikir ayat macam ne nak mula...kalau kowang tgk muka aku mesti kowang pun maafkan je kalau kowang la budak2 itewww....sebab aku akan rasa bersalah selagi tak minta maaf tp ada skit segannnnn....kalau org minta maaf kat aku pun aku sure akan menangis atau "kontrol" agar tak nangis depan dia sbb nnt sesilap aku pulak gi minta maaf kat org tu...kot ye nak minta maaf pun aku tgu lain keluaran....

15. Aku suka makan Laksa Penang ngan Sup Ekor.....asal aku tgk je sure aku terliur...dan aku leh makan bertambah2, cuma aku kuatkan ati jgn over sgt kan kena tukau size XXL lakkk....kalau aku dah makan benda lain pun, nampak je dua2 makanan ni sure keimanan aku tergoyah!!! Laksa...Laksa....Sup Ekorrrrrrrrrrrrrr....slurpp!!

So, itewww je pasai aku..ikut2kan 25 pun aku leh kasikkk tapi kang aku kena hamukkk laaaa..dah lerr tulis panjang lebar....ape nak wat aku kuat pot pet....so jumpa di lain citoooo....TATA...aku nak tag WanSu ngan Amal lakk..

Chiiaawwwww!!



Kowang nak tau tak??? Tak sangka dah tua2 bangka ni ada gak orang ingat nak kasi kad "buatan sendiri" heheheheheee....syokkk wooo, serupa dapat bunga dari pakwe jekkk hahahahaa
Kay samb story, ada satu ari tu, datang seseorang kat bilik aku (aku panggil dia budak kecik perasan sopan) hahahahaaa jgn marah ye dik...."Kak, nah!!" aikkk budak ni, ciput je ayat...aku pun "Ok, TQ"...emmmm sape lak kasi menda "kecik" ni.....elok je pegang...oooooo, kad kecik rupa nyerrr...kat depan tertera "HOLA"...ntah ape maksud nyer pun aku tak tau hehehehe...Hello la kot kihkih..


Ni la kad tu


Bile aku bukak kat dalam tertulis "Kak Nana, Ellops! huhuhuuuuu kebuhsanan ni...so sj nak conteng-conteng sambil meng'kreatifkan diri endiri..muahahahahahahaaa...." pastu ada la icon nakai kat situ..sah2 melambangkang kenakalan "budak kecik perasan sopan tu"...lagi sekali jgn marah ye Dik hehehe


Tersengeh2 macam kera la aku..bukan pe selama ni kawan2 aku dok cakap dapat kad dari anak2 depa, tup t up aku pun dapat tapi bukan dari anak tapi dari "budak kecik perasan sopan"....walaupun wordings dia tak la tulis "I Miss U ke I Luv U ke" tapi kurang2 aku ni leh jadi bahan org untuk ilangkan bosan...tu yg terharu tu....huhuuuuu

So, ape2 pun TQVM ye "budak kecik perasan sopan" sbb bagi akak kad klasiikkkkk u...sgt2 hargai!!! dan sampai ke petang aku dok teringat zaman2 skool....zaman byk dpt kad buatan sendiri ni...zaman byk dapat macam2....

Akhir kata....

Dik, akak tampal kat dinding tau kad kecik tu....
Aqish, aku upload gak kad kecik klasssssikkkk tu walaupun aku segan kang ada lak kata kad kecik macam tu pun sibuk nak tayang..


* Tapi bg aku, besar kecik tak jadik topik...yg jadi topik nyerrr "KEIKHLASAN" org tu kann...muahhhh kat kowang!!

Hi There....

Everyone has his/her day and some days last longer than others and here's my stories.....

WELCOME n ENJOY UrSelf! :)

My Followers

CBox