14075.jpg

Buat semua yang mengenali diri ini....

"MAAF DI POHON ATAS SEGALA SALAH & SILAP YANG TELAH DILAKUKAN...."

6 Lovely Comments:

  1. tu icon ape ekkk...buta icon la hikhik

  1. salam nana
    maapler dik tak buat plak online kelas..

    kena tau guna photoshop ajer
    then silalah baca tutorial2 kat tepi link blog saya...

    mmg lama nak nak pandai... saya pong merangkak dulu...

    tgk byk contoh nanti style,,,

    ape2 email ok..
    thanks for visiting n sorry naaa sbb lambt nak reply.. huhu

  1. salam sis

    tu rrrr....nangis tgk hikhik...
    photoshop tu setakat basic bleh laa kalau power sgt mmg nangis laaaa...tgk dalam web pun sumer bayor nyer tarak FOC hikhik....

    disebabkan tarak terror tu la layout jadik gambo "mamat macho" je...selagik tak tukau tu kira tak terror2 lagi la

    ape2 pun tks sis sbb advice ;)

  1. alyaa says:

    hye! how do u know my dad?

  1. ur "Mr. Papa" is my big bos...
    hukhukhuk

Hi There....

Everyone has his/her day and some days last longer than others and here's my stories.....

WELCOME n ENJOY UrSelf! :)

My Followers

CBox