Hari ni patut nyer menjadi hari best aku, sbb aku 1st time dapat celebrate b'day hubby ngan kadar yg sederhana.....kat ofc pun aku dah plan baikk nyer nak buat macam2 benda (official & personal)...

Tup tup ada satu "peristiwa" yg membuatkan aku rasa seperti macam nak maki! nak bunuh! nak terajang! dan macam2 lagi yang aku nak laaaaa....

Walaupun aku poyo2 cakap 15 Things About Me smlm..konon nyer nak jadi baik skit laaaa....tapi ati aku mmg tgh panas n membara sbb "peristiwa' ni!!!!! So aku mohon sgt korang tak terkejut badak la ngan aku ari ni.....cuma aku nak sgt melepaskan marah aku kat cni walaupun dalam ayat yg korang tak sure ape perkataan aku nak cakap....

Utk 'ko' yg spoil my day....



*^#$^&*()()*&$##$@$%^*(*(*&*^%%%^$$%
#$^())_$&^%%)_)&%&^bjkhuk$&^*(*(
mbj%^(*kluy%$ro)_(*%^#%^ghuy&io^&*%%*i
()&^%^&^$$%#ghjuiyi*&^&*&^%^*(&*(yjui^&*%&^
hioyi^%^$&^*&)(iouu%%^##$&^*&*(&*&&**%&*
*(&*&^jkty$%^()()_hjh%(
huiyuit&*^&*%^(&()_&%$%$&^%&*&yh
*(&*7656%^&**()#$)_*&.......

Baru aku rasa sikit redha, walau hakikat nyer aku rasa nak pergi campak je kat muka 'ko'!!!!

Bagi yg tau...tks la sbb kowang aku jadi slow down skit...
Bagi yg tak tau...aku malas nak cite...cuma TQVM sebab baca walaupun kowang mesti nak tau, tapi aku tetap tak nak bgtau.....

Bagi yg tau...aku berjuang macam nak mampus dari kui 10.45am- 3.30pm tadi....pecah rekod yg sebelum2 ni mesti ambil masa 1 hari (kalau dapat laaaa)....dasatkan penangan marah!!!!


3 Lovely Comments:

  1. just me says:

    alangkah eloknya klu kita melakukan sesuatu itu dgn penuh keikhlasan tanpa rungutan pastinya dpt mensucikan hati kita drp perasaan hasad dengki..(PHD)pahala jua yg kita dapat..

    selalunya kita lebih gemar menunding jari mencari kesalahan org lain tanpa menyemak kekurangan diri sendiri..

    ingatlah..bila jiwa tiada PHD, hidup pun akan lebih aman dan tenang..dan percayalah segala urusan duniawi pasti akan dipermudahkan oleh Allah..kita selalu hairan mengapa hidup selalu ditimpa malang dan kesusahan, ingatlah segala yg berlaku itu adalah sbb diri kita sendiri..

    biar kita tidak kaya janji kita tidak susah dan menyusahkan..

    hanya sekadar coretan utk peringatan diri sendiri dan saudara seagama..

    wallahualam..

  1. Tq mokcu...

    tq 'just me'...n i know who u r just me!
    tq so much 4 everything

Hi There....

Everyone has his/her day and some days last longer than others and here's my stories.....

WELCOME n ENJOY UrSelf! :)

My Followers

CBox