Kowang nak tau tak??? Tak sangka dah tua2 bangka ni ada gak orang ingat nak kasi kad "buatan sendiri" heheheheheee....syokkk wooo, serupa dapat bunga dari pakwe jekkk hahahahaa
Kay samb story, ada satu ari tu, datang seseorang kat bilik aku (aku panggil dia budak kecik perasan sopan) hahahahaaa jgn marah ye dik...."Kak, nah!!" aikkk budak ni, ciput je ayat...aku pun "Ok, TQ"...emmmm sape lak kasi menda "kecik" ni.....elok je pegang...oooooo, kad kecik rupa nyerrr...kat depan tertera "HOLA"...ntah ape maksud nyer pun aku tak tau hehehehe...Hello la kot kihkih..


Ni la kad tu


Bile aku bukak kat dalam tertulis "Kak Nana, Ellops! huhuhuuuuu kebuhsanan ni...so sj nak conteng-conteng sambil meng'kreatifkan diri endiri..muahahahahahahaaa...." pastu ada la icon nakai kat situ..sah2 melambangkang kenakalan "budak kecik perasan sopan tu"...lagi sekali jgn marah ye Dik hehehe


Tersengeh2 macam kera la aku..bukan pe selama ni kawan2 aku dok cakap dapat kad dari anak2 depa, tup t up aku pun dapat tapi bukan dari anak tapi dari "budak kecik perasan sopan"....walaupun wordings dia tak la tulis "I Miss U ke I Luv U ke" tapi kurang2 aku ni leh jadi bahan org untuk ilangkan bosan...tu yg terharu tu....huhuuuuu

So, ape2 pun TQVM ye "budak kecik perasan sopan" sbb bagi akak kad klasiikkkkk u...sgt2 hargai!!! dan sampai ke petang aku dok teringat zaman2 skool....zaman byk dpt kad buatan sendiri ni...zaman byk dapat macam2....

Akhir kata....

Dik, akak tampal kat dinding tau kad kecik tu....
Aqish, aku upload gak kad kecik klasssssikkkk tu walaupun aku segan kang ada lak kata kad kecik macam tu pun sibuk nak tayang..


* Tapi bg aku, besar kecik tak jadik topik...yg jadi topik nyerrr "KEIKHLASAN" org tu kann...muahhhh kat kowang!!

4 Lovely Comments:

  1. mokcu says:

    huhuhhu..ikhlas sgt..
    special tau..
    handmade..
    bg kat y rapat2 je..
    huhuh
    muaahhhhh

  1. AQisH says:

    takpe naa ko tyg jer aper ada..ni blog kita suka ati ler nak buat aper kan..janji tak fitnah org sudehhh..;-) psst..org ckp camtu tu..sbb dia tak reti nak upload gambo dlm nih.. tu psl buat statement menjeleskan diri sendiri hik²

  1. ooo....tak reti nak upload la kisah nyer yeee...heheheheh

    sbb aku dah reti upload n ada masa ikut suka aku story la ape benda di blog kan ekkk???

    ok2 aku ingat tu...
    bak kata kawan aku sape tak suka jgn baca laaa heheheee

Hi There....

Everyone has his/her day and some days last longer than others and here's my stories.....

WELCOME n ENJOY UrSelf! :)

My Followers

CBox