Ok...sebab aku kena perli tak hingattt nyer ngan cikgu siber aku, so, aku amik 5 minit je nak wat....paste instruction n as usual membebel skit n tgh2 aku bekerja ada sorang mamat yg suka mengutuk aku tiba2 amik pic aku...esok aku publish citer dia ngan sahabat baik nyerr bertajuk:
"Hantu kowang 'NATES'....HP canggih aku pun jadi bahan yeeeee"

Ini arahan cikgu siber:

1. Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.
2. Don't change your clothes, don't fix your hair... just take a picture.
3. Post that picture with NO editing.
4. Post these instructions with your picture.
5. Tag 10 people to do this.


Ok aku upload gambo yg NATES tu amik ye....malas dah aku nak pose, sbb ni lagi real tarak pose cun2, tarak amik 10x, KOMPOM tarak edit nyerr....kejap yeee...taraaaaa



Pic ni membuktikan walau aku tarak bos, cumer ada bos "pangku" sajeeeee...tapi aku still menjalankan keje sebaik mungkin, ada skit la main2...biasa la tarak bos depan mata...salah satu tugas aku, nak tak nak mesti angkat tipon....so kowang nak kata aku bergayut pun kata laaa...dah mmg keje aku....JGN JELESSSS....aku tau cikgu siber aku sah2 tak jeles sbb dia sama je job ngan aku seperti di atas tu...

Emmm sebelum abiskan skool work ni, aku nak kowang pandang "tin" kat jambangan bunga yg dah 3 thn tak ganti, lokasi di belakang aku tu.....zoommmm cepat!!!! kowang tau tak tin ape tu??? tu la tin biskut "Traditional White Chocolate & Rasberry Cookies" brand CRABTREE & EVELYN....sedappp woooo rasa dia ada herbs lagiiii...ape lagi cikgu siber jom piii "One Utama" beli cookies tu hehehehee

Aku boleh tag....WanSu ngan Amal je tak cukup 10 huhuuu





3 Lovely Comments:

  1. AQisH says:

    wehhh..wansu aku dah tag laaa..mana bleh..ko kena tag org lain :-p

    ko tutup idong sbb ada org kentut kat dpn ehhh kikiki...

  1. mokcu says:

    eleh kaknana mmg sk ngular!

  1. biler pulak akak ngular ni....
    tulun skit ye tarak bos pun tarak jalan2 tauuu....punya la tak jalan sampai akak dalam bilik, pintu terbukak pun org slumber je masuk bilik bos akak....ke ada antu cover akak kot supaya korang tak nmpk heheheheee

    bukan org kentut T, tapi aku terbau busuk si cameraman tu

Hi There....

Everyone has his/her day and some days last longer than others and here's my stories.....

WELCOME n ENJOY UrSelf! :)

My Followers

CBox