Alhamdulilah...akhirnya setelah penat kena bebel kena pot pet ngan Mommy Aqish ni, siap gak blog den...."Tenkiu Berry Much yoo sobab kawu tulun den buek natang ni yooo walaupun den tau kawu hangin 1 badan gak nak ajau den hukhuk...tu la namo ehhh kawan time dio tak tau tulun la bebel hahahahaha"...kalau u all nak tau, selagi tak wujud blog "NanaMacho" ni kat alam siber, selagi tu la kena bebel ngan Mommy sowang ni...berpeluh2 gak la carik alasan, sampai dia dah tak tahan, dia gak yang buekkan blog ni...hikhikhik....JANGAN MARAH ye Mommy...kalau den takdo nanti kawu ingatlah kat den ni yo...anak murid kawu yg paling cepat belajo ajaran alam siber ni bukan alam ghaib tau..hahahaha...kalau u all nak belajo gak kenai2 la ngan awek sebelah den tu hah..hikhik (promosi Tahun Melawat Malaysia 2008 ni)

1 Lovely Comments:

  1. AQisH says:

    woiiii..sempat lagi ko eh buat iklan kat sini :-p
    aper² pon ma kaceh ler membuatkan blog ko ni bernyawa jugak akhirnya hehehe..teruskan menulis ehh..ooppss..menaip..hehe..

Hi There....

Everyone has his/her day and some days last longer than others and here's my stories.....

WELCOME n ENJOY UrSelf! :)

My Followers

CBox